Exclusief voor Zeeland Pashouders

Als inwoner of toerist binnen Zeeland biedt Connexxion in samenwerking met het VVV je een leuk voordeel. Omdat je Zeeland op meer manieren kunt ontdekken en beleven dan de fiets of de auto, bieden wij de mogelijkheid om de Dal Dagkaart Zeeland met tijdelijk met 5,- korting aan te bieden. In plaats van €14,- betaal je slechts € 9,-. Je kunt tot 30 september zo vaak als je wilt de Dal Dagkaart aanschaffen voor het reductietarief. 


De Dal Dagkaart is 1 dag onbeperkt geldig voor 1 persoon. Er zijn volop vervoermogelijkheden met de bus van Connexxion die je een andere kijk op het landschap geven. Even niet de ogen op de weg, maar uitsluitend op de omgeving. Heerlijk toch?

Je kunt alleen gebruik maken van deze aanbieding wanneer je beschikt over een ZeelandPas die in 2018 is uitgegeven door het VVV. Heb je nog geen ZeelandPas bestel deze dan hier voor slechts €4,-

Ja, ik pak die Dal Dagkaart met korting!

 

Kinderen reizen mee voor €1,-
Goed om te weten: Kinderen tot 4 jaar reizen altijd gratis en kinderen t/m 11 jaar voor slechts € 1,- op werkdagen na 9.00 uur en in de weekenden de hele dag.

Bekijk Veelgestelde vragen >>
Terug Home