Avondje uit in Rotterdam? Ga naar huis met de nachtbus! Sinds kort rijdt er weer een Nachtbus tussen Rotterdam-Centraal station en de Hoeksche Waard. De bus rijdt eerst naar het busstation Heinenoord en gaat vervolgens door naar de eindhalte op de Zinkweg in Oud-Beijerland. Het is een proef die minimaal een jaar duurt. Daarna komen er mogelijk meerdere haltes op het eiland. Het terugkeren van de nachtbus was al langer een grote wens van de jongeren op het eiland.

Route en tijden
De nachtbus rijdt onder het lijnnummer 860 en vertrekt in de nacht van zaterdag op zondag om 2.30 uur en 4.30 uur (zondagsochtend) vanaf perron HH bij het centraal station in Rotterdam. Daarna rijdt de bus naar Heinenoord busstation en Oud-Beijerland. Kies bij het plannen van je reis de zondag als reisdatum te kiezen om het actuele reisadvies te krijgen.

Vertreklocaties 
Rotterdam, Centraal Station
Heinenoord, Busstation
Oud-Beijerland, Poortwijk
Oud-Beijerland, Sportlaan
Oud-Beijerland
K. Doormanstraat
Oud-Beijerland, W. van Vlietstraat
Oud-Beijerland, Zinkweg

De nachtbus kent een vast tarief van € 7,50 voor het reizen met de OV-chipkaart of een los kaartje. Het opstaptarief met het reizen met de OV-chipkaart is € 10,- Daarom is het van belang alert te zijn op een juiste check out.

Terug Home