Kinderen reizen voor slechts 1 euro met de Connexxion bus. Een hele dag lang! Op die manier kun je nog eens een dagje weg met het hele gezin. Kies zelf waar je naartoe wilt binnen de regio!

Hoe werkt het?

De Kids Dagkaart is voor kinderen van 4 t/m 11 jaar. Met de kaart kunnen kinderen, onder begeleiding van een volwassene, de hele dag met de bus reizen en onbeperkt overstappen. Het dagkaartje koop je voor € 1,00 per kind bij de chauffeur. Per volwassene kunnen maximaal vier kinderen meereizen (dan betaal je dus 4x € 1,00).

Waar kun je reizen met de Kids Dagkaart?

De Kids Dagkaart is de hele dag geldig in alle buslijnen van Connexxion in de provincie Noord-Holland. Ook op de bussen van R-net, Sternet en op nachtlijnen. De Kids Dagkaart is niet geldig op de buslijnen 151, 153, 156, 322, 327 en 328 van en naar Almere (die in de provincie Noord-Holland rijden).

(Fr)uitmachine

Wil je weten waar jij allemaal naartoe kunt gaan met de Kids Dagkaart? Probeer de (Fr)uitmachine. Klik op 'play' en dan op 'stop' en bekijk de leukste uitjes. (Let op: het filmpje werkt het beste met Google Chrome!)

Terug Home