Het uitstel van de werkzaamheden aan de Stationsbrug heeft impact op de dienstregeling van Connexxion en daarmee ook opnieuw gevolgen voor reizigers.


Er is gecommuniceerd dat er vanaf 23 september een nieuwe dienstregeling ingaat. Met uitzondering van de wijziging in de vertrek en aankomstlocatie van bussen op de Loskade blijft dit van kracht. Dit betekent dat de lijnen 52, 53, 56, 57, 58, 133, 258, 569, 584, 633, 646, 647 niet vanaf de Loskade vertrekken, maar van het station Middelburg blijven vertrekken en aankomen. De bussen komen dus weer eerder aan op de (oude) vertrektijd- en aankomsttijd op station Middelburg.

Connexxion heeft een technische aanpassing kunnen doen in de systemen van de dienstregeling voor de betreffende lijnen waardoor het voor de reiziger goed geregeld blijft en de reiziger gewoon in- en uit- kan checken. Wel adviseren wij de reiziger om tijdig aanwezig te zijn omdat de vertrektijden pas na een week zijn bijgewerkt in de systemen en de reiziger hierdoor in de reisplanners nog niet direct de juiste tijden terugvindt. Ook wordt op de bepaalde haltes nog de oude tijden getoond die in de nieuwe situatie vervroegd (-4 min) gelezen moeten worden. Het opnieuw produceren van de haltevertrekstaten en het plaatsen ervan kost ruim een week. De DRIS panelen staan tot die tijd uit om geen onjuiste informatie te verstrekken. Deze situatie geldt tot 30 september. Daarna gelden opnieuw de tijden van voor 23 september en is alle reisinformatie naar verwachting bijgewerkt.

Terug Home