De bus is zo gek nog niet!

Uiteraard zijn wij erg blij dat wij ook de komende jaren het vervoer in de regio Haarlem-IJmond mogen blijven verzorgen. Dat moet gevierd worden! Daarom worden er in de komende maanden verschillende leuke acties opgezet. Bekijk ze snel hieronder!

Tijdelijk aanbod: 10-rittenkaart ‘Slecht Weer Supplement’

Fiets je normaal gesproken naar Haarlem Station en ga je vanuit daar door met de bus? Of reis je met de bus van Connexxion Amstelland-Meerlanden en stap je uit bij Haarlem Station om vanuit daar naar huis te fietsen? Als het weer niet meewerkt, pak je toch gewoon de bus?! Met de 10-rittenkaart. Voor € 1 per rit kun je met ons mee. Dit supplement koop je samen met het Amstelland Vrij abonnement . Te koop in onze webshop. (de 10-rittenkaart is niet los te koop)

Nachtlijn N30

Connexxion trekt de nachtlijn N30 vanuit de concessie Amstelland-Meerlanden door naar Velsen en IJmuiden en is daarmee 24/7 aangesloten op de 24-uurs economie van Schiphol en op het NS nachtnet. Werk je op Schiphol? Dan kun je nu op alle dagen rechtstreeks en snel van het werk naar huis tot aan IJmuiden! Ga je op vakantie? Dan pak je toch ook gewoon de Nachtbus?! Heel gemakkelijk! Als speciale actie mag iedere reiziger die met de nachtlijn N30 vanuit Schiphol reist, gratis tot en met 31 januari a.s., doorreizen tot aan IJmuiden. Reis je vanaf IJmuiden naar Schiphol door? Ook dan mag je het traject IJmuiden – Haarlem Station gratis met ons meereizen.

Hoe werkt het?

Doorreizende passagiers
Bij reizigers die overstappen van de Amstelland-Meerlanden nachtbus naar de Haarlem-IJmond nachtbus en aan het eind van deze rit, met hun OV-chipkaart, uitchecken wordt er een ritprijs van € 0,00 berekend. Reizigers die een OV-ritkaartje hebben gekocht in de AML bus, kunnen deze laten zien aan de chauffeur in de HIJ nachtbus, die vervolgens het Promotieticket Nacht uit de Ticketbox print. Dit ticket wordt vervolgens aan de reiziger gegeven.

Niet doorreizende passagiers
Er zullen ook reizigers zijn die doorreizen naar IJmuiden, maar in- of uitstappen bij Haarlem Station. Kortom, reizigers die niet vanuit de nachtbus van AML komen (die niet doorreizen naar Schiphol). Voor deze reizigers geldt een ander speciaal tarief als ze in de nachtbus van HIJ stappen. Bij het reizen met een OV-chipkaart wordt er bij het uitchecken een bedrag van € 0,89 afgeschreven. Wilt de reiziger liever met een los ticket reizen, dan koopt hij voor € 1,00 een promotieticket Nacht uit de Ticketbox bij de chauffeur.

Avondje uit? We brengen je gratis thuis!

Gratis met de bus naar huis na je avondje uit! Een avondje uit is al duur genoeg. Dus bewaar je concertkaartje, restaurantrekening, bioscoop- of theaterticket, dan brengen wij je dezelfde avond na 19.00 uur gratis met de bus naar huis.
In de maanden oktober, november en december in 2017 brengen wij je gratis thuis!

Houd deze pagina de komende tijd in de gaten voor meer informatie over alle acties.

Terug Home