Maandag 16 april a.s. wordt er begonnen met het asfalteren en aanpassen van de Vlietweg, Schenkeldijk, Slaperdijk en Rijksweg in Velserbroek. De werkzaamheden duren tot eind mei.

Fasering

Het werk wordt uitgevoerd in vier fasen:
  1. De Vlietweg, vanaf de Hoofdstraat tot de kruising met Slaperdijk. Afgesloten van 16 april tot en met vrijdag 20 april 2018
  2. Kruispunt Vlietweg – Slaperdijk – Schenkeldijk tot de Westbroekerweg. Afgesloten van maandag 17 april tot en met vrijdag 11 mei 2018
  3. De Schenkeldijk, vanaf de Rijksweg tot de Vlietweg en het fiets/voetpad van de Slaperdijk vanaf de tunnel tot de Vlietweg. Afgesloten van maandag 30 april tot vrijdag 4 mei 2018.
  4. De Rijksweg, vanaf de Schenkeldijk tot aan de Wagenmakersstraat. Afgesloten van woensdag 2 mei tot vrijdag 11 mei 2018.

Vanwege de werkzaamheden rijden lijn 3 en lijn 73 via een omleiding. De omleiding duurt van 16 april tot en met 4 mei 2018. De bussen worden omgeleid via de Vergierdeweg (Haarlem), Slaperdijkweg, Oostlaan, Westlaan en de Dammersboog (Velserbroek) en omgekeerd. Openstelling van de bussluis op de Westlaan is hiervoor noodzakelijk. Na de werkzaamheden wordt deze weer afgesloten.

Voor lijn 3 komen de onderstaande haltes, tijdens de werkzaamheden, te vervallen:
  • Velserbroek, Zwanebloemplantsoen
  • Velserbroek, Florapad (vervangende halte Velserbroek, Dammersboog)

Voor lijn 73 komen de onderstaande haltes, tijdens de werkzaamheden, te vervallen:
  • Velserbroek, Zwanebloemplantsoen
  • Velserbroek, Florapad (tijdelijke halte op de Velserbroekse Dreef ter hoogte van de rotonde)

Terug Home